Dynamische shootlocatie huren

SKYLAR is een centraalgelegen daglichtstudio in Tiel. De creators van deze ruimte hebben zich laten inspireren door alles dat met aërodynamica te maken heeft. Wind, luchtdruk, wolken en de wereld van de luchtvaart. Deze complete atmosfeer is ontworpen om datgene wat je in deze ruimte creëert, te ‘upliften’. Je kunt via deze link de shootlocatie huren.

Veel lichtinval

Met een hoogte van 4,5 meter plafonds en grote ramen, vangt de studio veel natuurlijk licht op. Dit licht, samen met neutrale kleuren en een betonnen vloer, biedt een veelzijdige achtergrond voor diverse fotografische doeleinden in Tiel. Deze shootlocatie is optimaal voor branding shoots, redactionele content en productfotografie. De aanwezigheid van verschillende achtergronden en designmeubels maakt elk beeld uniek. Bij SKYLAR draait alles om het benutten van daglicht, waardoor het de favoriete plek is voor fotografen die streven naar uplifting imagery. De dynamische studio is ontworpen om creativiteit te omarmen en te stimuleren, zodat je zonder grenzen kunt creëren.

Meer info en prijzen
Mannelijk en vrouwelijk model poseren in daglichtstudio met gordijn en metalen schommel als backdrop

since they're surrounded by air

#01

Indeling

Daglichtstudio met verrijdbare muur en metalen schommel en gordijn

In de daglichtfotostudio is geen standaard indeling, en alle elementen zijn verplaatsbaar. De enige vaste elementen zijn de gordijnen en aluminium wall. De rest is verplaatsbaar of weg te halen.

#01

Indeling

#02

Meubilair

Noo.ma stool in daglichtstudio met zachte schaduwen

Metal circle swing, HK Living wire lounge chair, Magis Voido rocking chair, Vondom AND loop bench, HK Living chrome stool, Porsche Design bistro chairs, IKEA transparent dining chairs, Noo.ma Nokk stool, Kave Home Enkianthus, Ghost bar stool

#02

Meubilair

#03

Faciliteiten

Daglichtstudio in zonlicht met transparante kruk, metalen schommel, HK Living lounge wire chair, wit kamerscherm, HK Living chrome stool en studiolamp

Toilet, koffie plus melk & suiker, thee, pepermuntjes, keukenblok met koelkast en vriesvak, serviesgoed, bestek, prullenbak, schoonmaakmiddelen, verlengsnoer, haspel, ventilatoren in zomer, verwarming, handstomer, kledingrek, spiegel, gratis wifi.

Extra bij te boeken zijn de dressing room en continulampen.

#03

Faciliteiten

#04

Eten en drinken

Toast met rundertartaar op Voido Rocking Chair in daglichtstudio

Koffie en thee is inbegrepen. Tegenover de studio  vind je een broodjeszaak.

Wij kunnen vanaf 5 personen een lunch verzorgen. Prijs voor 5 personen (minimaal aantal personen): 10 luxe broodjes wit/bruin €75. Geef dit aan bij het boeken.

#04

Eten en drinken

#05

Dressing room

Kleedkamer en vergaderruimte in daglichtstudio SKYLAR

In de studio is er ruimte om om te kleden op het toilet, er is ook een dressingroom op de eerste verdieping.

De dressingroom is voorzien van een tafel, 3 stoelen, dinerbank, verwarming, stroompunten en raambekleding. De huurprijs is €75 per uur.

#05

Dressing room

#06

Avond uren

Vrouwelijk model poseert liggend op de grond in daglichtstudio

Wil je de studio gebruiken na 17.00 uur? Neem dan eerst contact met ons op, en we zullen bekijken of we het voor je kunnen regelen. De prijs na 17.00 uur is €200 per uur.

#06

Avond uren

#07

Annuleringsvoorwaarden

HK Living chrome stool met zon reflectie op de grond dat lijkt op water

Ons boekingsbeleid:

  • Gratis annuleren of verplaatsen tot 14 dagen vooraf.
  • Tót 3 dagen niet annuleerbaar, maar wel verplaatsbaar.
  • Binnen 3 dagen, mogelijk 50% kosten. Neem contact op voor overleg.
  • Binnen 24 uur: 100% kosten.

Neem altijd contact op en lees onze algemene voorwaarden. We zijn flexibel en denken graag met je mee.

#07

Annuleringsvoorwaarden

Background