For uplifting imagery

Vitaly ear cuff in zon reflectie dat lijkt op water
Vrouwelijk model poseert in daglichtstudio met katoenen grijze doek als backdrop

De creatives achter SKYLAR lieten zich leiden door de wereld van aerodynamica. Door te spelen met de elegantie van luchtbeweging, het omkaderen van licht en de reflectie van metaal. Door dit samenspel ontstaat een ongekende schoonheid. Precies wat ze zochten: een daglichtfotostudio waar licht op een indrukwekkende manier binnendringt en alles wat het raakt naar een hoger niveau tilt. Een ruimte die je blijft boeien, die je wilt verkennen. Uplifting in every way.

Skylar's story

Aerodynamics. The elegance of air in motion. It lifts, illuminates, and enchants like a filter with infinite beauty. It is a force that empowers and entices in every scene. It’s mesmerising. In this atmosphere, Skylar created the choreography of the wind, carried by the air, shaped by texture and framed by light. When you move along, become a part, it will lift you, in every single way.

Mannelijk model poseert met VONDOM And bench in daglichtstudio

A WHOLE NEW WORLD OPENS UP FOR THEM

Creators
Jamie &
Thomas

Al jarenlang verkleven ze zich als een hecht duo en runnen met succes hun brandingbureau, Goud & Kobalt. Hun drive is altijd geweest om dingen écht goed te doen, en mooi. Ze hebben een passie voor schoonheid, of het nu gaat om merken, kleding, of interieur. Samen hadden ze de wens om een daglichtstudio te openen waar ze zelf van kunnen genieten, waar ze kunnen werken, en tegelijkertijd een merk kunnen opbouwen dat draait om de perfectie van visuele schoonheid.

JAMIE

THOMAS

Thomas Kristian Teerink mede-oprichter van Skylar daglichtstudio
Background

A Brand by Goud & Kobalt

Goud & Kobalt is een brandingbureau dat zich richt op het bouwen van sterke merken. Daar maken ze zich hard voor. Ze herkennen de echte schoonheid en aantrekkingskracht van bedrijven en zetten zich in om deze naar buiten toe te laten stralen. Een meeslepend en kloppend verhaal vormen altijd de kern. In alles wat ze doen. Dit leidde ook tot het ontstaan van SKYLAR. Een mooie kans om een merk te bouwen dat alles omvat waar ze happy van worden.